Κουλούρια Πασχαλινά

ποτηρι, πασχαλινα, μιξερ
Υλικά: Για 60-70 κουλούρια 200 γρ. βούτυρο γάλακτος πρόβειο, λιωμένο 50 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 15 γρ. αμμωνία 3 βανίλιες 130 γρ. γάλα 1 κιλό αλεύρι μαλακό 2 κρόκους αυγών, χτυπημένους με λίγο νερό για το άλειμμα Εκτέλεση: Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βάζω στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο, τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάω σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει να να φουσκώσει το μείγμα. κουλουρακια πασχαλινα αργυρω μπαρμπαριγου
Διαβάστε τη συνταγή στο fonografos.net
Συνταγές Μαγειρικής »