Banoffee με OREO

oreo, banoffee, βουτυρο
Εκτέλεση Βουτυρώνουμε μια φόρμα δαχτυλίδι με αποσπώμενη βάση 22 ή 24 εκ. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε παχύρρευστη μορφή και την διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μίξερ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε το μίγμα στην φόρμα και το πατάμε καλά με ένα κουτάλι. Παγώνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε κατσαρόλα και αφο...
Διαβάστε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Συνταγές Μαγειρικής »