Banoffee με OREO

Banoffee με OREO
Εκτέλεση Βουτυρώνουμε μια φόρμα δαχτυλίδι με αποσπώμενη βάση 22 ή 24 εκ. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε παχύρρευστη μορφή και την διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μίξερ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε το μίγμα στην φόρμα και το πατάμε καλά με ένα κουτάλι. Παγώνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε κατσαρόλα και αφο...
Διαβάστε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Συνταγές Μαγειρικής »